Uutinen / 10.05.2017

Aleksi Järvinen jatkaa Espoo Unitedin riveissä: "Onhan tämä todella hyvä paikka pelata"

32107681493 ccdb169851 k

Espoo United on solminut 1+1-vuotisen jatkosopimuksen hyökkääjä Aleksi Järvisen kanssa. 23-vuotias Järvinen viimeisteli viime kaudella runkosarjassa 30 tehopistettä ja oli kevään pudotuspeleissä espoolaisten tehokkain pistemies kahdeksalla tehopisteellä.

Espooseen viime kaudeksi palannut Järvinen kommentoi jatkosopimusta seuraavanlaisesti.

"Hyvillä fiiliksillä ollaan tottakai. Onhan tämä todella hyvä paikka pelata ja täällä on Suomen parhaat puitteet treenata. Täällä oli hyvä meininki viime kaudella niin mukavahan Espoossa on jatkaa!"

Viime kaudella Järvinen kuului Unitedin avainpelaajiin ja pudotuspeleissä mies onnistuikin maalinteossa peräti viidesti.

"Alkukausi oli ihan hyvä itseltäni, mutta keskellä kautta oli vähän vaikeampaa. Onneksi sai parannettua kevättä kohden ja se on aina hyvä merkki. Vähän enemmän olisi pitänyt pystyä joukkueena SaPKoa haastamaan, mutta turha sitä on enää jossitella."

Isompia henkilökohtaisia tavotteita Järvinen ei ole itselleen asettanut, mutta joka ilta tavoitteena on auttaa oma joukkue voittoon.

"Ei henkilökohtaisesti ole suurempia tavotteita. Tottakai haluaa kehittyä mahdollisimman paljon ja auttaa omaa joukkuetta pärjäämään mahdollisimman hyvin."

Unitedin urheilutoimenjohtaja Petri Pakaslahti on tyytyväinen Järvisen jatkaessa Espoossa.

"Järvinen on monikäyttöinen pelaaja ja hän oli tehokkain pelaajamme kevään pudotuspeleissä. Olemme iloisia, että hän jatkaa meidän riveissämme."

Espoo Unitedin viime kauden kausikorttiomistajille on lähetetty kuluneella viikolla sähköpostitse kirje, jossa ohjeet kausikortin uusimiseen ensi kaudelle. Kausikortit tulevat julkiseen myyntiin tiistaina 16. toukokuuta.

Pelaajajulkistukset jatkuvat Unitedin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa läpi tämän viikon.

Kuva: Mikko Rajala