Otteluennakko / 08.08.2017

Espoo United keskiviikkona kaukaloon: "Rohkeaa, taistelevaa taitolätkää tavoitellaan joukkeena"

Marttila2

Espoo United aloittaa harjoitusottelut keskiviikkona kello 18:30 Espoo Metro Areenalla, kun se saa vieraita Venäjältä VHL-joukkue Dinamo Saint Petersburgin muodossa.

Unitedin edellinen kausi päättyi Mestiksessä pronssisiin mitaleihin ja nyt katseet on suunnattu jo tulevaan kauteen. Keskiviikon harjoitusottelu on Unitedille ensimmäinen tähän syksyyn ja tulevat harjoitusottelut takaavatkin hyvän valmistautumisen kauteen 2017-2018.

Päävalmentaja Niko Marttilan mukaan joukkueen harjoitukset ovat sujuneet hyvin ja joukkue hyppää kaukaloon huomenna intoa täynnä.

"Hyvin on aloitettu kesäloman jälkeen. Treenit ovat sujuneet hyvin ja hyvillä mielin koko joukkue on, kun pääsee jälleen pelaamaan. Kopissa on erinomainen meininki ja viikko tässä on nyt harjoiteltu niin päästää katsomaan missä mennään."

Unitedin kokoonpanossa nähdään keskiviikkona uusia nimiä, mutta kokoonpanosta löytyy myös viime kaudelta tuttuja pelaajia.

"Uusia pelaajia on tullut joukkueeseen kesän aikana ja tutustutaan vähän siihen miten yksilöinä jokainen pelaa. Tietenkin halutaan nähdä, että näkyykö jo meidän omaa pelillistä identiteettiä joukkueena. Omaa peliä lähdemme kuitenkin pelaamaan keskiviikkona."

Joukkueen pelillinen identiteetti on jo hyvää vauhtia muodostumassa.

"Rohkeaa, taistelevaa taitolätkää tavoitellaan joukkeena. Hyvää pelirohkeutta halutaan nähdä heti huomenna. Kiva on varmasti jätkillä päästä pitkästä aikaa pelaamaan."

Keskiviikon harjoitusotteluun liput ovilta 5 euroa. United- tai Mestis-kausikortin omistajat pääsevät otteluun veloituksetta nimeään vastaan hallin sisäänkäynnistä.

Kauden alun kunniaksi Unitedin Shopista kaikki tuotteet -50%.

Kuva: Ilari Näckel