Otteluennakko / 17.08.2017

Espoo United Kiekko-Vantaan kimppuun perjantaina: "Mukava, että päästään taas pelaamaan"

Viksten2

Espoo Unitedin Mestis-joukkue jatkaa harjoitusotteluitaan perjantaina Espoo Metro Areenalla, kun joukkue kohtaa Vantaalta vieraaksi saapuvan Kiekko-Vantaan, joka saavutti viime kaudella Mestis-hopeaa.

United on pelannut toistaiseksi yhden harjoitusottelun, kun se kohtasi Dinamo Saint Petersburgin viime viikon keskiviikkona. Tiukan taistelun jälkeen United onnistui nappaamaan voiton jatkoajalla Juuso Forsströmin osumalla.

Unitedin maalivahti Nico Viksténille perjantain ottelu kelpaa pitkän harjoitusjakson jälkeen.

"Hyvillä mietteillä kohti perjantaita. Odottavaisin mielin tässä on oltu jo hetken aikaa, että päästäisiin pelaamaan. Ihan mukava, että päästään taas pelaamaan niin ei tarvitse treenata koko aikaa."

Kesken viime kauden Unitedin maalivahtiosastolle liittynyt Vikstén on omien sanojensa mukaan sopeutunut porukkaan ja Espooseen hyvin.

"Hyvältä on meininki maistunut ja hyvin on päästy mukaan porukkaan. Tietenkin kovaa ollaan treenattu niin siksi hyvä, että saadaan pelejäkin tähän väliin ennen kautta."

Mestis-kausi alkaa vasta syyskuun loppupuolella, joten kesän omatoimijakson jälkeen joukkueella on lähes kaksi kuukautta aikaa harjoitella. Pitkä odottelu on kuitenkin kaikille joukkueille sama.

"Ei sillä suurempaa vaikutusta. Vähän enemmän joutuu odottelemaan, että sarja alkaa, mutta se on kaikille sama. Niillä mennään mitä on ja ehditään ainakin treenaamaan ennen kautta!"

Unitedin ja Kiekko-Vantaan välinen ottelu alkaa perjantaina Metro Areenalla kello 18:30. Ovet auki kello 17:30 ja liput ovilta 5 euroa. Kausikortin maksaneet nimeä vastaan ovilta veloituksetta sisään.

Unitedin Shopista perjantaina kaikki tuotteet -50%!

Kuva: Ilari Näckel