Otteluraportti / 01.04.2017

Espoo Unitedille niukka tappio Savonlinnassa: "Ylivoimaisesti meidän paras peli tässä sarjassa"

32691400603 826c217f0e k

Espoo United kohtasi lauantai-iltana Savonlinnassa SaPKon Mestiksen välieräsarjan kolmannessa ottelussa. Hyvästä taistelusta huolimatta espoolaiset kärsivät kuitenkin niukan tappion maalein 3-2.

Ottelun avauserä oli rikkonainen ja United hallitsi sitä selvästi. Unitedin aktiivinen hyökkäyspeli tuottikin ensimmäisen erän aikana SaPKolle suuria vaikeuksia ja kotijoukkue joutui rikkomaan antaen samalla Unitedille erän aikana yhteensä neljä ylivoimaa. Kahdella ensimmäisellä ylivoimalla ei maalinteossa onnistuttu ja erätauolle lähdettiin maalittomassa tasatilanteessa.

Heti toisen erän alussa United käytti ylivoimansa hyödyksi ja Aleksi Järvinen pääsi siirtämään espoolaiset 1-0-johtoon kahden miehen ylivoimalla. Kuutisen minuuttia Unitedin johtomaalista ja SaPKo nousi tasoihin 1-1:een Jonatan Tanuksen osumalla. Erän loppupuolella Unitedin Markus Piispanen laukoi kiekon ranteella tolppaan ja kiekko jäi pyörimään vielä maaliviivalle, mutta missään vaiheessa se ei lipunut maaliin saakka.

Kun päätöserää oli pelattu hieman yli kuusi minuuttia SaPKo siirtyi ylivoimalla 2-1-johtoon Juuso Forsströmin osumalla. United kuittasi kuitenkin heti takaisin, kun Victor Westermarck pääsi laukomaan kiekon maalinedusruuhkasta verkkoon tasoittaen ottelun 2-2:een. Seitsemän minuuttia ennen päätössummeria SaPKo siirtyi Teemu Lepauksen osumalla 3-2-johtoon eikä United onnistunut enää hyvästä taistelusta huolimatta kaivamaan tasoitusmaalia ja lopulta SaPKo nappasi voiton lukemin 3-2.

Unitedin molemmat maalit ottelussa syöttänyt Juuso Kaijomaa oli tyytyväinen joukkueen peli-ilmeeseen.

"Ylivoimaisesti meidän paras peli tässä sarjassa ja ehkä jopa pudotuspeleissä. Varsinkin viidellä viittä vastaan hallittiin suurimmaksi osaksi peliä ja luotiin paljon maalipaikkoja. Ei vain tehty tarpeeksi montaa maalia ja kaverin ylivoima puolestaan teki."

Muutaman pelin sivussa loukkaantumisen takia ollut Kaijomaa on päässyt pienen tauon jälkeen hyvin jälleen mukaan peliin.

"Ihan hyvältä on tuntunut ja nämähän ovat parhaita pelejä mitä nyt pelataan. Näitä pelejä on onneksi niin tiheään tahtiin, että äkkiä pääsee helposti peliin takaisin mukaan.

Joukkueet kohtaavat seuraavaksi maanantaina Espoossa, kun edessä on ottelusarjan neljäs kohtaaminen. United hakee vielä avausvoittoaan välierissä.

"Samalla tavalla pitää jatkaa maanantaina ja työmäärä pitää pitää samanlaisena kuin tänään. Tänään tehtiin paljon töitä ja kun siitä jatketaan niin kyllä me se voitto maanantaina kairataan."

Liput maanantain otteluun TÄÄLTÄ.

Kuva: Mikko Rajala