Uutinen / 12.09.2017

Espoo Unitedin toimitusjohtaja vaihtuu

ESPOO UNITED KUVA DUOTONE SAMI VALIKANGAS 5040

Espoo Unitedin toimitusjohtaja Olli Aro jättää seuran. Espoo United on käynnistänyt uuden toimitusjohtajan haun. Seura vahvistaa myös koko organisaatiotaan.

”Olli Aro on tehnyt erittäin hyvää työtä nostaessaan Espoo Unitedin tasokkaaksi joukkueeksi hyvin vaativassa tilanteessa. Olemme kiitollisia Arolle, mutta nyt suurin haasteemme on vakaan taloudellisen pohjan rakentaminen,” Espoo Unitedin perustaja ja pääomistaja Jussi Salonoja sanoo.

Espoo Unitedin pitkän tähtäimen tavoitteena on kasvaa Espoon yhteiseksi urheiluseuraksi, joka kasvattaa tulevaisuuden huippu-urheilijoita ja kamppailee Suomen mestaruuksista ja kansainvälisestä menestyksestä.

”Urheilutuloksilla tarkastellen olemme menestyneet. Kuitenkin, juuri nyt tarvitsemme johtoon talousosaajan, joka keskittyy sponsoriyhteistyön kehittämiseen, myyntityöhön ja kulujen karsintaan. Uskon, että palaamme alkuperäiseen tavoitteeseemme, kasvattamaan Espoo United vielä Suomen johtavaksi nuorisourheilun organisaatioksi tulevaisuudessa”, Salonoja jatkaa.

Espoo Unitedin urheiluorganisaatioon kuuluvat tällä hetkellä Mestikseen tällä kaudella osallistuva miesten jääkiekon edustusjoukkue sekä Korisliigassa syksyllä aloittava miesten koripallon edustusjoukkue.

”Olemme valtavan kiitollisia jokaiselle yhteistyökumppanillemme ja jokaiselle katsojalle jokaisessa ottelussa. Ilman teitä Espoo Unitedilla ei ole tulevaisuutta. Espoo tarjoaa Suomen toiseksi suurimpana kaupunkina valtavan kasvupotentiaalin ja määrätietoisella työllä Espoo Unitedilla on kaikki mahdollisuudet kasvaa yhdeksi maan parhaista urheiluseuroista.”

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt sähköpostitse osoitteeseen: media@espoounited.fi