Uutinen / 11.05.2017

Joonas Toivanen Espoo Unitediin: "Täällä on erittäin laadukas valmennus sekä joukkue"

toivanen1

Espoo United on solminut vuoden mittaisen sopimuksen hyökkääjä Joonas Toivasen kanssa. 26-vuotias Toivanen kiekkoili viime kaudella TUTOn riveissä ja saalisti 50 runkosarjaottelussa 18 tehopistettä.

Parhaalla kaudellaan Mestiksessä 33 tehopistettä tehnyt Toivanen saapuu positiivisin ja odottavaisin fiiliksin Espooseen.

"Todella hyvin mielin Espooseen. Puitteet ovat varmasti viimeisen päälle ja täällä on erittäin laadukas valmennus sekä joukkue. Todella innoissani siirryn Espooseen."

Espoosta Toivanen on kuullut pelikavereiltaan vain hyvää. Myös mahdollisuus menestyä ajaa 26-vuotiasta keskushyökkääjää eteenpäin.

"Espoossa on tehty laadukasta työtä pelaajien kanssa jo vuosia ja sitten pari tuttua pelaajaa mukana ja kuullut heiltä pelkkää hyvää organisaatiosta. Uskon myös, että Espoossa on mahdollisuus menestyä ja se on myös sellainen asia, joka itseäni ajaa eteenpäin."

Kulunut kausi oli Toivaselle itselleen hienoinen pettymys, mutta tämä on tuonut miehelle myös lisää nälkää tulevaa kautta silmällä pitäen.

"Viime kaudesta jäi paljon hampaankoloon omasta pelaamisesta niin se nälkä on todella suuri tällä hetkellä ensi kautta ajatellen."

Toivanen kuvailee itseään kahden suunnan pelaajaksi, joka on tasaisen vahva jokaisella osa-alueella.

"Pystyn kahteen suuntaan pelaamaan hyvää lätkää. Puolustan hyvin, mutta samalla myös hyökkään hyvin. Viime vuonna tehot jäivät hieman piippuun, mutta uskon itseeni myös siinä, että pystyn edelleen tekemään hyvää jälkeä hyökkäyspäässäkin."

"Tavoite on itselle todistaa, että pystyy sitä tulostakin jälleen tekemään ja joukkueena ehdottomasti ainoa tavoite on mestaruus."

Unitedin urheilutoimenjohtaja Petri Pakaslahti näkee Toivaselle käyttöä myös erikoistilanteissa.

"Toivanen on kahteen suuntaan pelaava keskushyökkääjä, joka tuo meille kaivattua erikoisosaamista sekä aloituksiin että ylivoimapeliin."

Espoo Unitedin viime kauden kausikorttiomistajille on lähetetty kuluneella viikolla sähköpostitse kirje, jossa ohjeet kausikortin uusimiseen ensi kaudelle. Kausikortit tulevat julkiseen myyntiin tiistaina 16. toukokuuta.

Pelaajajulkistukset jatkuvat Unitedin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa läpi tämän viikon.