Otteluennakko / 16.01.2018

Kahden kotipelin viikko edessä – ”Nyt on kasvojen pesun paikka”

United vs. RoKi 5.1.2018 1 of 39

Espoo United pelaa tällä viikolla kaksi Mestis-ottelua, joista molemmat kotona Espoon Metro Areenalla. Keskiviikkona kohdataan Peliitat Heinolasta ja perjantaina vieraaksi IPK Iisalmesta.

Peliitat on kohdattu tällä kaudella kahdesti, Espoo on vienyt molemmat ottelut. Peliitat tällä hetkellä sarjataulukossa viimeisenä eli sijalla 12 kerättyään 32 pistettä pelaamastaan 33:ssa ottelusta. Heinolalaisten maaliero on -40 ja joukkue voitti viime lauantaina IPK:n.

IPK:ta vastaan on pelattu tällä kaudella myös kaksi kertaa. Voitot on menneet tasan molempien voitettua vieraspelinsä. IPK on tällä hetkellä sarjataulukon yhdeksäs. Se on pelannut 33 peliä ja saanut niissä kasaan 43 pistettä. Joukkueen maaliero on - 19 ja joukkue on hävinnyt viisi edellistä otteluaan.

Espoo United on sarjassa seitsemäntenä kerättyään 32:sta pelistä 45 pistettä. Maaliero on - 2, joukkue on hävinnyt kolme edellistä peliään mutta niitä edelsi neljän voiton putki. Kääntyisikö nyt kelkka taas plussan ja onnistumisten puolelle? 

Kahden kotipelin viikko on edessä. Millä lähdetään hakemaan kuutta pistettä viikosta päävalmentaja Niko Marttila?

”Nyt on ehdottomasti kasvojen pesun paikka. Viime viikko pelattiin huonosti ja varsinkin Lempäälässä tosi huonosti. Uuteen viikkoon lähdetään terävästi. Peliitoilla on vaarallinen hyökkäys ja sitä vastaan pitää pelata kärsivällisesti koko 60 minuuttia. Yhtään ei lipsuta. Meillä on tärkeä viikko edessä.”

Hanki lippusi kotiotteluihin edullisesti ennakkoon TÄÄLTÄ.
Espoo United tarjoaa koko tammikuun 2018 ajan kaikille alle 15-vuotiaille lapsille ja nuorille sisäänpääsyn kotiotteluihin ilmaiseksi.

Kuva: Sonja Herrala