Otteluennakko / 31.01.2018

Kahden vieraspelin viikko: "Tarvitaan varmaa ja kovaa suorittamista”

Fanit29

Mestis-joukkue pelaa tällä viikolla kaksi ottelua, molemmat vieraissa. Ensimmäinen kamppailu käydään keskiviikkona 31.1. klo 18.30 alkaen Lempäälässä LeKin vieraana, toinen pelataan lauantaina Savonlinnassa jossa vastassa SaPKo. 

LeKi kohdataan tällä kaudella viidettä kertaa, ja vieraat ovat voittaneet neljä kauden kohtaamisista. Viime viikolla LeKi kaatui Metro Areenalla luvuin 2-0. Ottelu oli alusta loppuun vahvaa espoolaista tekemistä ja siihen pyritään nyt myös vieraissa. LeKi on sarjassa kuudentena kerättyään 58 pistettä pelaamistaan 36:stä ottelusta, mutta on hävinnyt nyt neljä edellistä otteluaan. Maaliero on +6.

Espoo United on sarjassa kahdeksantena kerättyään 37:sta pelistä 53 pistettä. Maaliero on - 2. Viime viikon kolmesta ottelusta voittoja kertyi kaksi, sarjakärki KeuPa:lta ei pisteitä irronnut. 

Unitedin päävalmentaja Niko Marttila vaatii joukkueelta varmuutta viikon avausotteluun. 

"Ollaan saatu treenattua hyvin tällä viikolla. LeKiä vastaan siellä pienessä kaukalossa tarvitaan varmaa ja kovaa suorittamista. Turhat virheet pitää saada pois sekä omalla alueella että hyökkäyspäässä."

Seuraava kotiottelu pelataan ensi viikon keskiviikkona 7.2. Vieraaksi Metro Areenalle saadaan Imatran Ketterä. Hanki lippusi edullisesti ennakkoon TÄÄLTÄ.

Kuva: Ilari Näckel