Otteluennakko / 02.01.2018

Kevätkausi alkaa kahden kotipelin viikolla: "Tässä sarjassa ei ole helppoja pelejä"

United K Vantaa 30.12 41 of 84

Espoo United kohtaa vuoden 2018 ensimmäisessä ottelussaan keskiviikkona Jokipojat kotona Metro Areenalla. Viime viikonloppuna otettiin kaksi kovaa voittoa ja kotikaukaloon lähdetään hyvällä itseluottamuksella. 

Jokipojat on kohdattu tällä kaudella vasta yhden kerran. Marraskuussa Joensuussa pelattu ottelu päättyi Espoo Unitedin voittoon luvuin 2-4. Joensuulaiset tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla 10 kerättyään 36 pistettä pelaamassaan 27:ssä ottelussa. Jokipoikien maaliero on -3 ja joukkue on hävinnyt kolme edellistä otteluaan.

Espoo United on sarjassa seitsemäntenä kerättyään 27:sta pelistä 39 pistettä. Maaliero on +2, viimeisimmissä kahdessa otteluissa kaatui TUTO vieraissa ja Kiekko-Vantaa kotona.

Espoo Unitedin päävalmentaja Niko Marttila puhuu fiiliksestä ja muistuttaa työnteosta:

”Viime viikolla oli hienot ja kovat pelit. Pelasimme TUTO Hockeytä ja Kiekko-Vantaata vastaan ja nyt vieraaksi tulee Jokipojat ja RoKi. Tässä sarjassa ole helppoja pelejä, löysää vähän otetta ja kohta omissa soi. Hyvä fiilis on otettu voitoista mukaan ja pidetään mukana eteenpäin, mutta niihin ei tyydytä. Harjoituksissa on keskitytty lähinnä erikoistilannepalaamiseen. Se on kevään iso teema yhdessä viisikkopelaamisen, peräänantamattoman työnteon ja työmoraalin kanssa.”

Marttila on tyytyväinen Jesse Ylösen valinnasta Mestiksen kuukauden tulokaspelaajaksi.

”Jessen kohdalla pelit ovat parantuneet kauden edetessä ja tulosta on alkanut tulla. Hän on innokas, intohimoinen ja hyvämoraalinen harjoittelija. Hienoa että hän on saanut tunnustusta Mestikseltä.”

Espoo United vs. Jokipojat keskiviikkona 3.1. klo 18.30 Espoo Metro Areenalla. Ennakkoliput 12,5 / 8€ ja ovelta 15 / 10€. Hanki ennakkolippusi TÄÄLTÄ. 

Tammikuu 2018 on Unitedille todellinen Kotipelikuukausi. Mestis-joukkue pelaa kotona kahdeksan kertaa ja Korisliiga-joukkue kolmesti. Espoo United tarjoaa uuden vuoden kunniaksi kaikki tammikuun kotipelit alle 15-vuotiaille lapsille ja nuorille ilmaiseksi. Tervetuloa seuraamaan espoolaista huippukiekkoa ja -korista! 

Artikkelikuva: Sonja Herrala

Kotipelikuukausi 5