Otteluennakko / 17.10.2017

Mestis-joukkue pelaa kolmen ottelun viikon

Veistola5

Espoo Unitedilla on edessään kolme peliä neljässä päivässä. Valitukset vähistä peleistä on nyt syytä unohtaa. Keskiviikkona joukkue matkustaa SaPKo:n vieraaksi, perjantaina pelataan kotikaukalossa LeKi:ä vastaan ja viikon viimeisessä ottelussa vieraillaan Heinolassa, jossa vastassa Peliitat. 

Ensimmäisenä kohdataan keskiviikkona vieraissa viime kauden Mestis-mestari SaPKo, jonka alkukausi on ollut vaikeahko. Joukkue itse kieltää mestaruuskrapulan vaikutuksen, mutta kahdeksan pistettä seitsemästä pelistä, ja taulukon kahdeksas sija ei ole mestarilta kovin paljoa. Espoo Unitedille on Savonlinnan Taivassalossa nyt hyvä paikka maksaa viime kauden kalavelkoja.

Espoo Unitedin kapteeni, Veikkauksen kultaisen kypärän päähänsä SaPKoa vastaan laittava Jiri Veistola kertoo olevansa hyvillä mielin tällä hetkellä.

”Joukkuepeli paranee koko ajan. Omalla pelillä saadaan luotua maalipaikkoja ja tehtyä niistä maaleja. Puolustuspeli on myös parantunut huomattavasti. Ei enää tule niin paljoa virheitä eikä siten maaleja omiin. SaPKo oli viime talvena ja varsinkin pudotuspeleissä ylivoimainen. Ne vei 4-0 voitoin kaikkia. Viime kauden ykköskenttä on lähtenyt muualle, mutta SaPKo on yhä varmasti hyvä joukkue. Kyllä sinne lähtee mielellään pelaamaan.”

Seuraava peli on kotikaukalossa perjantaina 20.10, jolloin vastaan saapuu LeKi Lempäälästä. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 18.30 Metro Areenalla. Ennakkoliput 12,5 / 8€, liput ovelta 15 / 10€. Ennakkoliput kotiotteluun TÄSTÄ.

Kuva: Ilari Näckel