Otteluennakko / 27.02.2018

Kolmen vieraspelin viikko alkaa Heinolasta: "Peliittoja ei pidä aliarvioida"

Kanerva5

Espoo United kohtaa runkosarjan neljänneksi viimeisessä ottelussaan keskiviikkona Peliitat Heinolassa. Perjantaina pelataan Kokkolassa ja lauantaina Rovaniemellä.

Peliittoja vastaan on pelattu tällä kaudella kolme kertaa ja United voittanut jokaisen kohtaamisen. Peliitat on sarjassa viimeisenä ja sen kausi jatkuu varmasti karsintasarjassa. Joukkue on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan ja maaliero on -53.

Espoo United on sarjassa yhdeksäntenä eli taistelee pudotuspelipaikasta. Matkaa kahdeksanteen sijaan on vain yksi piste. Pudotuspeliviivan tuntumassa sarjataulukossa, kahden pisteen sisällä, on kolme joukkuetta: United, IPK ja LeKi. Espoolla on kerättynä 46:sta pelistä 64 pistettä, maaliero on – 2. Myös viikonloppuna kohdattava RoKi kamppailee noususta pudotuspeliviivan yläpuolelle majaillessaan vain kolmen pisteen päässä Unitedista. Viimeisimmästä ottelusta saaliiksi Espooseen jäi tyylipuhdas 5 - 1 voitto Jokipojista. 

Unitedin päävalmentaja Niko Marttila muistuttaa ettei viikon ensimmäistä vastusta voi aliarvioida. Pisteet ovat kovassa arvossa kun runkosarjapelejä on jäljellä vain neljän ottelun verran.

"Me tarvitaan voittoja se on selvä, mutta Peliittoja ei pidä aliarvioida. Heillä ei ole paineita, mutta juuri sen takia he voivat olla hyvin vaarallisia. Meidän pitää pelata intensiivisesti ja rauhallisesti tilanteet loppuun saakka. Mitään lahjoja ei haluta kenellekään tarjota."

Viikonloppuna Espoo United pelaa vierasottelut Kokkolassa ja Rovaniemellä. Runkosarjan päättävä kotiottelu on ohjelmassa keskiviikkona 7.3. klo 18.30 Espoo Metro Areenalla ja vastaan tulee naapuri Kiekko-Vantaa. Hanki lippusi ennakkoon TÄÄLTÄ.

Kuva: Ilari Näckel