Otteluennakko / 12.09.2017

Korisliiga-joukkue pelikentälle pre-season ottelussa keskiviikkona – vieraaksi ToPo

33000090784 57e9706560 k

Espoo Unitedin Korisliiga-joukkueen valmistautuminen 26.9 alkavaan liigakauteen jatkuu kahdella pre-season harjoitusottelulla. Ensimmäinen pelataan Tapiolan urheiluhallilla huomenna keskiviikkona ja tiistaina 19.9 United kohtaa Helsinki Seagullsin Töölön Kisahallilla.

Miesten koripallojoukkueen syyskausi on edennyt ahkerasti harjoitellen ja joukkue on nyt muutaman viikon ajan päässyt harjoittelemaan lähes kokonaisena Jeb Iveyn ja Omar Calhounin palattua takaisin Espooseen, sekä Okko Järven saatua pakettiin kesäkausi Suomen haastajamaajoukkueen matkassa. Joukkueen viimeiset palaset pelaajahankinnoissa loksahtelevat paikoilleen ja United on syyskuun lopussa valmis haastamaan muut Korisliigan kymmenen kivenkovaa joukkuetta.

Unitedin kokenut laituri Samuel Haanpää odottaa mielenkiinnolla keskiviikon kotiottelua.

”Mukava päästä pelaamaan! Ollaan pystytty harjoittelemaan niin, että käsitys kuvioista ja yhteisestä tekemisestä alkaa hahmottua. On hyvä päästä testaamaan harjoiteltua tässä vaiheessa ennen kauden alkua ja jatkaa siitä prosessin kehittämistä. ToPo:ssa on tuttuja hyviä pelaajia vastassa, niin senkin puolesta odotan mielenkiinnolla huomista.”

Päävalmentaja Ville Neva näkee ToPo:n kohtaamisen hyvänä ensimmäisenä mittarina joukkueelleen. Tähtäimessä kuitenkin enemmän keskittyminen oman pelin kehittämiseen, kuin vastustajaan.

”Kautta edeltävät pelit ovat tärkeää harjoitusta, jotta joukkueen yhteinen kieli muodostuu ja kehittyy. Tässä vaiheessa keskittyminen ei luonnollisesti ole niinkään vastustajaan valmistautumisessa, vaan oman tekemisen eteenpäinviemisessä.”

”Tulevat kaksi pre-season ottelua tulevat kompaktissa paketissa ja molemmat vastustajat ovat oikein mieleiset. Keskiviikon vastus ToPo on uusiutunut viime vuodesta ja tuo hyvän ensimmäisen mittarin tekemiseemme” Neva ennakoi.

Ensimmäinen harjoitusottelu pelataan Tapiolan urheiluhallilla keskiviikkona 13.9 klo 17.45. Otteluun on vapaa pääsy! Tervetuloa seuraamaan Espoo Unitedin kauden ensiaskeleita peliparketilla.
 

 Kuva: Mikko Rajala