Otteluennakko / 23.02.2018

Lauantaina vieraita Joensuusta: ”Omat vahvuudet esiin”

United Jokipojat 4.1. 6 of 27

Runkosarjan toiseksi viimeisessä kotiottelussa lauantaina Espoo Metro Areenalle vieraaksi saadaan Jokipojat Joensuusta. Taistelu viimeisistä pudotuspelipaikoista käy kuumana. 

Jokipoikia vastaan on pelattu tällä kaudella kolme kertaa ja kahdesti United on poistunut kaukalosta voittajana. Jokipojat on sarjassa tällä hetkellä kuudentena, 69 sarjapisteen turvin. Joukkue on hävinnyt neljä edellistä otteluaan, mutta nuiji tänään perjantaina TUTO:n Turussa murskaavin 1-6 lukemin. 

Espoo on sarjassa yhdeksäntenä ja taistelee noususta pudotuspeliviivan yläpuolelle. Kerättynä on 44:sta pelistä 61 pistettä, edellä sarjataululukossa IPK 65 pisteellä. Kahdesta viimeisestä pelistä sarjan kärkiviisikon joukkueita KeuPa:a ja Kiekko-Vantaata vastaan ei pisteitä olla saatu kairattua. Unitedilla runkosarjaotteluita on jäljellä viiden kamppailun verran, jaossa siis vielä 15 sarjapistettä.

Espoolaisluotsi Niko Marttila muistuttaa että paineesta tulee nauttia: 

”Pelissä on selkeä tavoite eli vain voitto kelpaa. KeuPa-pelistä positiiviset asiat pitää ottaa mukaan ja kovana pitää olla molempien maalien edustoilla. Pitää myös uskaltaa nauttia näissä painepeleistä ja jokaisen pelaajan pitää saada omat vahvuutensa esiin.”

Espoo United vs. Jokipojat 24.2 klo 17.00 Espoo Metro Areenalla. Ottelu on Punainen kortti rasismille-teemaottelu ja pelin jälkeen Unitedin pelaajat tulevat tapaamaan kannattajia - kuulumisten vaihtoa, yhteiskuvia ja nimmareita. Hanki lippusi otteluun TÄÄLTÄ.

Kuvat: Sonja Herrala

PKR Mestis 1 of 3