Otteluraportti / 21.09.2017

Mestis-joukkueen harjoitusottelukausi päättyi niukkaan tappioon Peliitoille

Forsstrom15

Espoo Unitedin Mestis-joukkue pelasi viimeisen harjoitusottelunsa keskiviikkona Metro Areenalla, kun se sai vieraita Heinolasta Peliittojen muodossa. Ottelussa nähtiin peräti huimat 12 maalia ja Peliitat nappasi lopulta voiton maalein 5-7.

Ottelun alku oli Unitedille vaikea ja Peliitat siirtyikin avauserän puolivälissä kahdella nopealla maalilla 2-0-johtoon. United sai kuitenkin kavennuksen vielä ennen erätaukoa, kun Aleksi Rutanen karvasi kiekon itselleen alivoimalla ja viimeisteli komean osuman lopulta läpiajosta.

Toisesta erästä tuli kotijoukkueen näytöstä. Heti erän alussa Kai Lehtinen sai kaksiminuuttisen kiinnipitämisestä. United selvitti alivoiman ja heti jäähyltä vapauduttuaan Lehtinen karkasi läpiajoon ja viimeisteli 2-2-tasoitusmaalin. Kolmisen minuuttia edellisestä ja United onnistui alivoimalla jälleen, tällä kertaa maalintekijäksi merkattiin Juuso Forsström. 4-2-maali nähtiin kaksi ja puoli minuuttia Forsströmin osuman jälkeen, kun Bernard Isiguzo laukoi Unitedin kahden maalin karkumatkalle. Vielä ennen erätaukoa Oskari Uomala laukoi lukemat 5-2:een ja näistä lukemista lähdettiin myös ottelun päätöserään.

Kolmannen erän alussa Peliittojen Henri Ruotsalainen toi vierasjoukkueen kahden maalin päähän ja tämän jälkeen alkoikin Peliittojen kiri. Heti erän puolivälin jälkeen heinolalaiset tekivät hieman yli seitsemään minuuttiin neljä maalia ja lopulta päätössummerin soidessa valotaululla olivat lukemat 5-7.

Peliitat-ottelu oli Unitedille harjoituskauden viimeinen. Mestis-kausi alkaa perjantaina 29. syyskuuta kotiottelulla TUTOa vastaan.

Kuva: Ilari Näckel