/ 11.05.2017

Miika Franssila Unitedin riveihin: "Hienoa aloittaa hommat täällä!

Franssila Miika5

Espoo United on solminut 1+1-vuotisen sopimuksen puolustaja Miika Franssilan kanssa. Franssila kiekkoili viime kauden Kokkolan Hermeksessä ja oli Mestiksen tehokkain puolustaja sijoittuen runkosarjassa pistepörssissä jaetulle yhdeksännelle tilalle. 49 ottelussa Franssila viimeisteli yhteensä 41 tehopistettä.

Mestiksen puolustajien pistepörssin viime kaudella voittanut Franssila odottaa tulevaa kautta innolla.

"Innolla ja odottavaisin miettein tässä ollaan. Espooseen itsekin halusin ja täältäkin haluttiin minut tänne pelaamaan niin hienoa on kyllä aloittaa hommat täällä!"

24-vuotias puolustaja näkee Espoon hyvänä paikkana kehittyä pelaajana.

"Olen kuullut, ja nyt nähnytkin, niin täällä on hyvät mahdollisuudet kehittyä pelaajana. Täällä halutaan myös mennä eteenpäin ja voittaa niin siinäpä ne tärkeimmät syyt tänne tulemiseen ovat."

Itseään Franssila kuvaa kiekolliseksi puolustajaksi, jonka vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä.

"Kiekollinen pelaaminen ja pelin rytmittäminen sekä avaaminen ovat vahvuuksiani kuten myös ylivoimapelaaminen."

Viime kaudella Liigaakin kaksi ottelua Vaasan Sportin riveissä pelannut Franssila pääsi tutustumaan joukkueeseen perjantaina.

"Tänään näin koko joukkueen vilaukselta ja hyvä porukka meillä on kasassa. Viitisen ukkoa on entuudestaan tuttuja ja mukana on Kokkolasta tuttuja pelaajia sekä myös esimerkiksi Rutasen Aleksi, jonka kanssa pelattiin samaan aikaan Turussa."

Unitedin Mestis-joukkueen urheilutoimenjohtaja Petri Pakaslahti on tyytyväinen tuoreimmasta hankinnasta.

"Franssila on sarjan johtavia kiekollisia puolustajia ja odotamme hänen kehittyvän vielä entisestään täällä Espoossa. Hienoa, että Miika valitsi meidät."

Espoo Unitedin viime kauden kausikorttiomistajille on lähetetty kuluneella viikolla sähköpostitse kirje, jossa ohjeet kausikortin uusimiseen ensi kaudelle. Kausikortit tulevat julkiseen myyntiin tiistaina 16. toukokuuta.

Pelaajajulkistukset jatkuvat Unitedin verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa läpi tämän viikon.