Otteluennakko / 06.03.2018

Paljon pelissä paikallisottelussa: ”Kevät on kiekkoilijan parasta aikaa”

Veistola28

Mestiksen runkosarjan viimeinen ottelu ratkaisee Espoo Unitedin pudotuspelipaikan ja Kiekko-Vantaalla on ottelussa panoksena jatkopelien kotietu.

Kiekko-Vantaata vastaan on pelattu tällä kaudella viisi kertaa ja voitot ovat vantaalaisille 3 – 2. Vieraat ovat sarjassa neljäntenä kerättyään 78 pistettä pelaamistaan 49:stä ottelusta, ja joukkue on voittanut kolme edellisistä viidestä ottelustaan. Maaliero on -2. Kiekko-Vantaa on kaksi pistettä edellä TUTO Hockeytä joka päättää runkosarjansa kotiottelulla Hermestä vastaan.

United on sarjassa kahdeksantena. Kerättynä nyt :sta pelistä 68 pistettä. Maaliero on -5. Voittoja kasassa kaksi edellisistä viidestä pelistään. LeKi on sarjassa yhdeksäntenä tasapisteissä Espoon kanssa, ja se pelaa viimeisen pelinsä kotonaan Peliittoja vastaan. Jos paikallispelistä otetaan voitto varsinaisella peliajalla Kiekko-Vantaasta niin pudotuspelit kutsuvat, muissa tapauksissa Lekin ottelun tuloksella on merkitystä. 

Nyt ratkeaa jatko. Päävalmentaja Niko Marttila kuvaa tunnelmia odottaviksi. 

"Odottava mieli porukalla on. On levätty ja pidetty tuntumaa yllä sillä ei tämä enää harjoittelemalla mihinkään muutu. Meillä on edessä kova peli joka pitää hoitaa. Kaksi kovasti taistelevaa joukkuetta pelaa vastakkain. Näistä peleistä pitää osata nauttia, sillä kevät on kiekkoilijan parasta aikaa."

Kapteeni Jiri Veistola peräänkuuluttaa iloista otetta peliin.

"Jengin fiilikset on hyvät. Meidän tavoite tällä kaudella on vielä mahdollista saavuttaa ja se on kaiken lisäksi omissa käsissä. Huomenna lähdetään pelaamaan iloista peliä!"

Kuva: Ilari Näckel