Otteluennakko / 23.11.2017

Perjantaina vieraaksi SaPKo: "Joukkueessa on vahva revanssihenki"

Mestis 2017 1 of 2

Perjantaina 24.11 Espoo United kohtaa kotikentällään Mestis-mestaruutta puolustavan SaPKon Savonlinnasta. Viime viikon kolmen vieraspelin jälkeen Unitedilla on tällä viikolla ohjelmassa ainoastaan tämä ottelu.

Perjantain vastus SaPKo on tällä hetkellä sarjataulukossa sijalla neljä, ja pisteitä se on kerännyt 18:ssa pelaamastaan ottelusta 30. Maaleja SaPKo on tehnyt 55 ja maaliero on +1. Edellisen pelinsä SaPKo hävisi kotonaan LeKille luvuin 1-3. Espoo United kävi vieraisilla Savonlinnassa lokakuun puolivälissä ja silloin isännät veivät voiton niukasti luvuin 4-3.

Espoo Unitedin päävalmentaja Niko Marttila kommentoi tulevaa kohtaamista:

"Lähdemme jatkamaan siitä, mihin jäätiin viime viikonloppuna. Joukkue pelasi kaksi hyvää ottelua Iisalmessa ja Joensuussa, ja voitimme ansaitusti molemmat pelit. Vastassa on nyt viime kauden mestari SaPKo ja odotettavissa on kova vääntö. Hävittiin edellinen kohtaaminen vieraissa, mutta silloinkin pelattiin hyvin lukuun ottamatta isoa jäähymäärää, johon peli lopulta ratkesikin. Joukkueessa on vahva revanssihenki ja kolme pinnaa on tarkoitus jättää Espooseen.”

Espoo United- SaPKo pelataan perjantaina 24.11. klo 18.30. Liput ennakkoon 12,5 / 8€ ja ovelta 15 / 10€. Ennakkoliput kätevästi TÄÄLTÄ. 

Espoo United suosittelee otteluun saapumista uudenkarhealla Länsimetrolla! Tervetuloa!

Kuva: Sonja Herrala