Otteluennakko / 07.12.2017

Pohjoisen ottelut edessä - Niclas Almari vahvistamaan puolustusta

Niclas Almari 1 of 1 2

Espoo United kohtaa viikonlopun vieraspeleissä ensin RoKin Rovaniemeltä ja lauantaina Hermeksen Kokkolasta. RoKi kävi Espoossa vierailulla marraskuun alussa ja voitti silloin luvuin 3-6. Hermes kohdataan nyt ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

RoKi on sarjassa tällä hetkellä viidentenä kerättyään 23:sta ottelusta 37 pistettä. Maaliero joukkueella on seisemän maalia plussalla. Tiistaina Roki hävisi Keupa HT:lle kotonaan kuvuin 2-3. Lauantain vastus Hermes on sarjassa sijalla 11. Se on pelannut 19 ottelua ja on kerännyt niissä yhteensä 23 pistettä. Maaliero on 21 maalia miinuksella. Viime tiistaina Hermes voitti kotonaan IPK:n luvuin 2-1.

United on sarjassa kymmenentenä kerättyään 20:sta pelistä 25 pistettä. Maaliero on seitsemän maalia miinuksella. Viimeisestä viidestä ottelusta voittoja on kertynyt kolme. 

Espoo Unitedin päävalmentaja Niko Marttila kuvaili reissutunnelmia bussista, muttei lähtenyt arvioimaan viikonlopun vastuksia tällä kertaa tarkemmin. 

”Videoita tässä katsellaan ja takapuoli tässä puutuu. Meillä oli tänään hyvät aamujäät ja lounaan jälkeen lähdettiin ajamaan tai paremminkin istumaan bussissa kohti Oulua. Perille meidän pitäisi saapua noin kello 20.30 ja siellä myös yövytään. Aamulla jatketaan Rovaniemelle. Jäälle ei huomenna päivällä päästä, joten fysiikka hoidetaan hereille muilla tavoin. Illalla pelin jälkeen ajetaan takaisin Ouluun yöpymään."

"Lauantaina aamulla siirrytään Kokkolaan ja illalla pelin jälkeen alkaa sitten kotimatka. Espooseen saavutaan hyvin myöhään tai hyvin aikaiseen, miten kukin asiaa ajattelee. Kova viikonloppu on meille tulossa, niin matkustaessa kuin kaukalossakin. Omaan peliin keskitytään.”

Espoolaistaustainen Niclas Almari vahvistamaan Unitedin puolustuspäätä lainasopimuksella HPK:n liigajoukkueesta 

19-vuotias Niclas Almari siirtyy HPK:sta Espoo Unitediin loppukauden lainasopimuksella. Nuoreen ikäänsä Almari on ehtinyt paljon. Kirkkonummen Salamista lähtöisin oleva puolustaja pelasi nuoruutensa Espoon Palloseurassa ja Bluessissa, ennen siirtymistä Jokereiden A-nuoriin. Liigadebyyttinsä, yli 30 nuorten maaottelua pelannut pakki teki HPK:ssa viime kaudella ja osan kaudesta mies vahvisti LeKi:n Mestis-joukkuetta.  

Unitedin joukkueesta löytyy Almarille paljon tuttuja naamoja ja paluu Espooseen tuntuu paluulta kotiin.

"Tosi hienoa päästä pelaamaan Espoolle ja palata kotiin. Täällä on yksi Suomen parhaista halleista ja paljon tuttuja junnuvuosilta. Oskari Uomala on yksi parhaista kavereista ja Bluessissa on tullut pelattua Nisulan, Kanervojen, Iisakan ja Puhakan kanssa."

Unitedin peliin puolustaja pyrkii tuomaan varmaa suorittamista monella osa-alueella. Itsevarmuutta ja tahtoa uhkuva pelaaja nähdään Unitedin paidassa jo heti huomenna Rovaniemellä.

"Olen hyvä luistelija ja vahvuudeksi voisi mainita kiekollisen pelin. Pyrin olemaan yksi niistä pelaajista jotka käynnistää hyökkäyksiä tehokkaasti ja saa hyviä laukauksia maalille" puolustaja kuvailee.  

RoKi - United perjantaina 8.12 klo 18.30. Ottelu suorana Fanseatilta ja Elisa Viihde Sportilta. Seuraava kotipeli pelataan Metro Areenalla perjantaina 15.12 klo 18.30. Vieraaksi Kokkolan Hermes. Ennakkoliput TÄÄLTÄ.

Kuva: Sonja Herrala