Otteluennakko / 05.12.2017

Seuraavat neljä peliä vieraissa - tiistaina Imatralle

Maalivahdit2

Espoo United kohtaa tiistaina vieraspelissä Imatran Ketterän, joka kohdataan tällä kaudella nyt toisen kerran. Ensimmäinen ottelu päättyi Imatralla kotijoukkueen 6-4 voittoon.

Imatran Ketterä on sarjassa tällä hetkellä seitsemäntenä kerättyään 22:sta ottelusta 29 pistettä. Maaliero Imatralaisilla on 13 maalia miinuksella. Viime viikonloppuna Ketterä voitti perjantaina TUTO:n vieraissa 3-5 ja hävisi lauantaina Lempäälässä jatkoajalle venyneen ottelun LeKille luvuin 6-5.

Espoo United on sarjassa kymmenentenä kerättyään 19:sta pelistä 25 pistettä. Maaliero on viisi maalia miinuksella. 

Espoo Unitedin päävalmentaja Niko Marttila luottaa joukkueensa tämän hetkiseen tekemiseen.
”Lauantain ottelussa peli oli ehkä väsynyttä ja otteista puuttui vähän terävyyttä, mutta kokonaisuutenahan viikko oli hyvää tekemistä meiltä. Peli oli tappiosta huolimatta lauantainakin ihan hyvää ja samalla tekemiselle ollaan jatkamassa. Ei tarvitse painaa mitään paniikkinappulaa, vaikka yksi peli hävittiinkin. Isossa kuvassa ei ole mitään ongelmaa. Tällä pelillä voitetaan enemmän kuin hävitään. Pieniä asioita tietysti tarkistetaan ja harjoitellaan."

"Ketterä on hyvä hyökkäävä joukkue, joka on pelannut erinomaista ylivoimaa. Näihin asioihin pitää keskittyä, eikä turhia jäähyjä pidä ottaa.”

Seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 15.12. klo 18.30 Metro Areenalla. Vastaan asettuu Hermes Kokkolasta. Ennakkoliput otteluun 12,5 / 8€ ja ovelta 15 / 10€. Ennakkoliput TÄÄLTÄ. 

Kuva: Ilari Näckel