Otteluennakko / 07.02.2018

Kolmen pelin viikko edessä: ”Joukkue valmiina taisteluun”

United Hermes 28.1. 27 of 46

Mestis-joukkue pelaa tällä viikolla kolme ottelua, joista ensimmäinen kotona Metro Areenalla keskiviikkona. Vastassa viikon avausottelussa Ketterä Imatralta. Perjantai-iltana 9.2. kohdataan Joensuussa Jokipojat ja lauantaina Iisalmessa pelattavassa ottelussa IPK.

Ketterä on kohdattu tällä kaudella kolmesti ja joka kerta ovat imatralaiset vieneet voiton. Ketterä on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena kerättyään 66 pistettä pelaamassaan 40:ssä ottelussa. Imatralaisten maaliero on +7 ja joukkue on voittanut viisi edellistä otteluaan.

United on noussut sarjassa nyt kuudenneksi kerättyään 39:sta pelistä 58 pistettä, maaliero on +1. Viimeisestä viidestä pelistä on tahkottu neljä voittoa ja 10 sarjapistettä. LeKi sarjan kuudentena myöskin 58 saaliilla ja yhtä pykälää edellä TUTO, jolla 63 pisteen saalis tässä vaiheessa. 

Kolmen pelin viikko edessä, päävalmentaja Niko Marttila kertaa tason jota vaaditaan jokaisessa ottelussa runkosarjaa ollessa jäljellä 11 ottelun verran. 

”Runkosarjan loppusuora häämöttää ja peleissä on kovat panokset. Nyt pitää osata nauttia joka hetkestä ja lyödä joka ilta parasta pöytään. Oma tekeminen on koko ajan etusijalla ja hyvillä mielin lähdetään Ketterä-peliin. Viime viikolla Savonlinnassa pelattiin viisikkkotasolla hyvä ottelu, meillä oli hyvä työmoraali ja näin pitää tällä viikolla jatkaa. Keskiviikon vastus Ketterä on tilaa saadessaan vaarallinen ryhmä. Joukkueessa on taitavia yksilöitä, jotka pystyvät päättämään tehokkaasti ja joukkue on erittäin vaarallinen ylivoimalla. Kaverilta on otettava tila ja aika pois aktiivisella pelaamisella, sen jälkeen omat vahvuudet esille ja määräämään tahti pelissä. Joukkue on valmiina taisteluun!”

Espoo United vs. Imatran Ketterä 9.2. keskiviikkona klo 18.30 Metro Areenalla. Hanki lippusi kotipeliin edullisesti ennakkoon TÄÄLTÄ.

Kuva: Sonja Herrala