Otteluennakko / 28.03.2017

United aloittaa välieräsarjan SaPKoa vastaan keskiviikkona: "Varmasti tulee vauhdikas ja hyvä sarja"

32691481313 91bdf069b3 k

Espoo Unitedin Mestis-joukkue aloittaa välieräsarjansa SaPKoa vastaan keskiviikkona Savonlinnassa. Puolivälierissä United kaatoi Kokkolan Hermeksen otteluvoitoin 4-2.

Ottelusarjassa Hermestä vastaan United kärsi kaksi jatkoaikatappiota kotijäällä, mutta nappasi kolme voittoa vieraskaukalosta ja viime perjantaina välieräpaikka sinetöityi komealla 5-1-kotivoitolla. Välierissä vastaan asettuva SaPKo voitti Mestiksen runkosarjan ja eteni välieriin suoraan neljässä ottelussa, kun joukkue kaatoi KeuPa HT:n voitoin 4-0.

Unitedin tehokkaimmat pelaajat Hermestä vastaan olivat kuudessa pelissä seitsemän tehopistettä viimeistellyt Aleksi Järvinen sekä kuuteen tehopisteeseen yltänyt puolustaja Victor Westermarck, jonka tehotilasto Hermes-sarjasta oli komea +7.

Runkosarjan aikana United ja SaPKo kohtasivat toisensa neljästi, mutta edellisestä kohtaamisesta on jo monta kuukautta, sillä vuoden 2017 puolella joukkueet eivät ole pelanneet yhtään keskinäistä ottelua. Runkosarjassa voitot menivät SaPKolle 3-1.

Unitedin hyökkääjä Aleksi Järvinen odottaa välieräsarjasta varsin vauhdikasta ja haastetta riittää, kun vastaan luistelee runkosarjan voittaja SaPKo.

"Siitä on sen verran pitkä aika, kun ollaan SaPKoa vastaan viimeksi pelattu, mutta varmasti tulee vauhdikas ja hyvä sarja. Kova joukkue vastassa."

"Ihan kiva pitkästä aikaa pelata SaPKoa vastaan ja nythän niitä vastaan saa ainakin muutaman pelin pelata, joten ihan mukavaa se on."

Järvinen onnistui Hermestä vastaan pelatussa sarjassa tekemään yhteensä seitsemän tehopistettä ja koko joukkue sai tärkeitä onnistumisia.

"On hyvä itseluottamus ja pelattiin tosi hyvin joukkueena. Siinä oli tiukkoja pelejä Hermestä vastaan oikeastaan kaikki, mutta se oli hyvä sarja meiltä ja saatiin tärkeitä onnistumisia."

Unitedilla takana on hieman lyhyempi tauko kuin SaPKolla, joka pelasi edellisen pelinsä viime viikon maanantaina, mutta tämä ei Järvistä vaivaa, sillä viikonloppuna joukkue sai huilata.

"Molemmissa on tottakai hyvät ja huonot puolensa. Ei tuota vaikeuksia kyllä meille, sillä saatiin ihan tarpeeksi huilata viikonloppuna."

Välieräsarja alkaa keskiviikkona Savonlinnassa ja perjantaina pelataan jälleen Espoossa. Liput perjantain kotiotteluun TÄSTÄ.

Kuva: Mikko Rajala