Otteluraportti / 09.08.2017

United kaatoi Dinamo Saint Petersburgin: "Ihan positiivinen peli meiltä"

Forsstrom1

Espoo United pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa keskiviikkona Espoo Metro Areenalla, kun se sai vastaansa venäläisen VHL-seuran Dinamo Saint Petersburgin. Tasaisen väännön jälkeen United nappasi lopulta 3-2-voiton jatkoajan jälkeen.

Ottelun avauserään vierasjoukkue Dinamo sai vahvan alun ja vierailijat siirtyivätkin 1-0-johtoon muutaman minuutin pelin jälkeen. Takaiskumaalin jälkeen United sai otteen pelistä ja tämä palkittiinkin ylivoimalla, kun Juuso Forsström vedettiin kumoon. Ylivoimalla maalia ei kuitenkaan saatu aikaiseksi ja erätauolle lähdettiin vierasjoukkueen johdossa.

Toisen erän Dinamo aloitti vahvasti, mutta pitkän pyörityksen jälkeen United tasoitti ottelun, kun Aleksi Järvinen karkasi läpiajoon ja ujutti kiekon lopulta vierasjoukkueen verkkoon. Vielä ennen erätaukoa Dinamo siirtyi 2-1-johtoon vuorostaan pitkän United-pyörityksen päätteeksi.

Kolmannessa erässä Olli Iisakka onnistui hankkimaan Unitedille hyvän haaston jälkeen ylivoiman ja tämän kotijoukkue käyttikin hyödykseen. Santeri Saari tarjosi loistavan poikkisyötön Victor Westermarckille, joka tälläsi 2-2-tasoitusmaalin b-pisteeltä Dinamon verkkoon. Enempää maaleja ei varsinaisella peliajalla nähty ja edessä oli jatkoaika.

Jatkoajalla saatiin ratkaisu, kun SaPKosta täksi kaudeksi Espooseen siirtynyt Forsström pääsi ylivoimahyökkäyksen päätteeksi siirtämään kiekon vierasjoukkueen verkkoon.

Ratkaisumaalin iskenyt Forsström oli tyytyväinen kotijoukkueen otteisiin, vaikka kausi on vasta aluillaan.

"Ihan positiivinen peli meiltä. Ensimmäinen peli on aina vähän hakemista ja pientä sähläämistä, mutta ihan hyvin pelattiin tänään ja jalka liikkui kyllä yllättävän hyvin kesän jälkeen."

"Tässä vaiheessa kautta lähetään vain omaa peliä hiomaan ja pelataan vain sen kautta."

Savonlinnasta Espooseen saapunut 27-vuotias hyökkääjä on omien sanojensa mukaan kotiutunut Espooseen varsin mainiosti.

"Hyvin olen kotiutunut Espooseen. Löytyi mukava kämppä tuosta läheltä ja jengi ottanut todella hyvin vastaan joukkueeseen niin mukavaa on ollut."

Seuraavaksi harjoitusottelut jatkuvat ensi viikon perjantaina Kiekko-Vantaata vastaan.

"Kyllä näihin peleihin lähdetään vielä oman pelin kautta. Meillä on hyvin liikkuva porukka. Pidetään paljon kiekkoa ja liikutaan hyvin niin Kiekko-Vantaa kaatuu. Mukava vääntää tuttuja kavereita vastaan!"

Unitedin seuraava harjoitusottelu pelataan ensi viikon perjantaina Espoossa Kiekko-Vantaata vastaan.

Kausikortit myynnissä Shopissa. Osta omasi TÄÄLTÄ.

Kuva: Ilari Näckel