Otteluraportti / 29.03.2017

United aloitti välieräsarjan tappiolla

32922621465 ca42fe949d k3

Espoo United aloitti Mestiksen välieräsarjan SaPKoa vastaan keskiviikkona vieraspelillä Savonlinnassa. Tasaisen ottelun jälkeen kotijoukkue oli lopulta vahvempi maalein 2-1.

Ottelun ensimmäistä erää hallitsi United, joka pystyi luomaan monta laadukasta maalipaikkaa hyökkäyspäässä, mutta tällä kertaa kiekkoa ei saatu ohi SaPKo-vahti Juhana Ahon. Avauserän lopulla SaPKo pääsi ylivoimalle ja kotijoukkue onnistuikin tekemään ottelun ensimmäisen maalin vain sekunti ennen erätaukoa, kun Juuso Forsström laukoi kiekon ohi Unitedin maalilla pelanneen Rasmus Tirrosen.

Toista erää hallitsi puolestaan SaPKo, mutta United puolusti omaa maaliaan erinomaisesti pitäen samalla isännät poissa parhailta maalipaikoilta. Erän jälkimmäisellä puoliskolla Unitedin Oskari Uomala ajoi röyhkeästi maalille maalintekoon, mutta tuloksena oli ainoastaan kaksiminuuttinen maalivahdin estämisestä. Tämän alivoiman espoolaiset kuitenkin selvittivät mallikkaasti ja enempää tilastomerkintöjä ei toisessa erässä nähty.

Kolmannen erän alussa United pääsi ylivoimalle ja tasoitusmaali saatiinkin värkättyä vain 12 sekunnin ylivoimapelin jälkeen, kun Olli Iisakka pääsi nostamaan kiekon SaPKon maaliin maalinedustalta. Iisakalle maali oli pudotuspelien ensimmäinen. Ottelun viimeisellä minuutilla SaPKo pääsi ylivoimalle ja kotijoukkue onnistuikin maalinteossa vain yhdeksän sekuntia ennen varsinaisen peliajan päätöstä kuitaten samalla ensimmäisen kiinnityksensä itselleen 2-1-lukemin.

Seuraava välieräkamppailu pelataan Espoossa perjantaina. Liput otteluun TÄÄLTÄ.

Kuva: Mikko Rajala