Otteluennakko / 03.10.2017

United LeKi:n vieraaksi keskiviikkona

Franssila4

Espoo United avasi toisen Mestis-kautensa voitolla TUTO:sta kotiareenalla. Seuraavat kaksi ottelua United pelaa vieraissa. Ensin Lempäälässä LeKi:ä vastaan keskiviikkona ja perjantaina vieraana Ketterän kotiluolassa Imatralla. Kotiyleisön edessä joukkue nähdään jälleen ensi viikon keskiviikkona 11.10, jolloin vastassa Peliitat. 

Huomisen vastus LeKi avasi niin ikään kautensa voitokkaasti kaatamalla Peliitat vieraissa 2-4 ja on joukkue ehtinyt kaukaloon jo toisenkin ottelun verran. LeKi -TUTO kohtaaminen venyi jatkoajalle, jonka päätteeksi voittopisteet matkasivat vierasjoukkueen mukana Turkuun maalein 2-3. 

Unitedin päävalmentaja Niko Marttila odottaa LeKi:n kohtaamisesta kovan intensiteetin kamppailua. 

"Meillä on alla hyvä kauden avaus TUTO:a vastaan, jokainen pelaaja laittoi itsensä likoon ja se kasvatti hyvän tunnetilan. Lempäälässä vastassa on nuoria nälkäisiä pelaajia ja odotettavissa on kova intensiteetti kaukalossa." 

Espoolaisryhmän pelaajat viettivät minuutteja toisen perään jäähyboksissa avausottelun toisessa erässä. Alivoimatilanteita on toki nyt harjoiteltu, mutta valmennuksestakin myönnetään, että jäähymäärä on saatava alas heti kärkeen. LeKi:n vieraana pelatessa oman mausteensa otteluun tuo myös pieni kaukalo. 

"Tapettiin viime ottelussa paljon jäähyjä, mutta niiden määrää pitää pystyä selkeästi vähentämään. Pelattiin kuitenkin vahva kolmas erä ja siitä pyrimme jatkamaan huomenna. Meidän pitää myös pystyä reagoimaan nopeasti muuttuviin pelitilanteisiin pienessä kaukalossa ja ennakoida tulevat tilanteet hyvin", Marttila summaa. 

LeKi - United, keskiviikkona 4.10 klo 18.30. Mikäli et pääse paikan päälle, voi ottelua seurata myös suorana Fanseatin kautta. 

Kuva: Ilari Näckel