Otteluennakko / 11.04.2017

United TUTOn kimppuun pronssiottelussa: "Halutaan itsemme ja seuran puolesta tuoda mitali kotiin"

33506081865 c699de535e k

Espoo United pelaa keskiviikkona Turussa Mestiksen pronssiottelussa. Ensimmäisellä pudotuspelikierroksella United kaatoi Kokkolan Hermeksen, mutta välierissä Savonlinnan SaPKo oli parempi neljässä ottelussa.

Hermeksen otteluvoitoin 4-2 kaatanut United kärsi viime viikon maanantaina neljännen tappion SaPKolle ja se tiesi matkaa Mestiksen pronssiotteluun. Vastaan keskiviikkona asettuu TUTO, joka hävisi oman välieräsarjansa Kiekko-Vantaalle kuudessa ottelussa.

Runkosarjan aikana United kohtasi TUTOn viidesti. Ensimmäisestä ottelusta United haki 4-3-vierasvoiton Turusta, mutta tämän jälkeen oli TUTOn vuoro voittaa Espoossa. Viimeiset kolme keskinäistä kohtaamista United voitti lukemin 3-2, 2-1 ja 4-2.

Kahden ottelusarjan jälkeen pudotuspeleissä Unitedin tehomiehenä on häärinyt Aleksi Järvinen, joka on tehnyt 10 ottelussa kahdeksan tehopistettä. Puolustajat Victor Westermarck sekä Niklas Tikkinen ovat keränneet seitsemän tehopistettä mieheen ja kuusi ottelua pelanneelta Juuso Kaijomaalta löytyy Emil Oksasen tavoin viisi tehopistettä.

Kaikki Unitedin pudotuspeliottelut torjunut Rasmus Tirronen odottaa innolla huomista pronssiottelua ja joukkue onkin saanut hyvän harjoittelujakson käyntiin ennen keskiviikon ottelua.

"Voittamaan lähdetään ja kyllä me halutaan itsemme ja seuran puolesta tuoda mitali kotiin. Kyllä se on kunnia-asia ja nyt ollaan saatu puolitoista viikkoa treenata tässä ja päästään hyvin valmistautuneena huomenna Turkuun."

"Tietenkin sen SaPKo-sarjan jälkeen harmitti vähän kaikki ja oli hyvä irrottautua pariksi päiväksi ja tulla takaisin uudelleenlatautuneenta. Saatiin viimeinen rypistys nyt käyntiin ja on ollut todella hyvää tekemistä treeneissä. Innolla huomista kohti!"

Keskiviikon ottelusta on odotettavissa tasainen ja vastaan asettuukin kova sekä kokenut ryhmä.

"Kokenut ryhmä sieltä tulee vastaan. Kyllähän heidän välieräsarja Kiekko-Vantaata vastaan todisti, että hyvä joukkue TUTO on. Vähämaalisia heidänkin pelit oli ja niin ne on ollut meitäkin vastaan tällä kaudella. Kova ryhmä vastassa ja huomenna lähdetään mittailemaan, että mihin meillä riittää."

Pronssiottelu käyntiin keskiviikkona Turussa kello 18:30.

Kuva: Mikko Rajala