Otteluennakko / 05.09.2017

Unitedilla kahden kotipelin viikko - keskiviikkona vastassa TUTO, perjantaina S-Kiekko

Vakela3

Espoo Unitedin Mestis-joukkue palaa kaukaloon keskiviikkona, kun se saa vieraita Turusta TUTOn saapuessa vieraaksi Espoo Metro Areenalle harjoitusotteluun. Torstaina joukkue huilaa, mutta perjantaina pelataan jälleen kotiyleisön edessä, kun vastaan asettuu Suomen Cupin puolivälieräottelussa Seinäjoen S-Kiekko.

Noin kaksi viikkoa sitten United ja TUTO ottivat mittaa toisistaan Turussa ja tuolloin United nappasikin komean vierasvoiton maalein 2-3. Tuolloin Unitedilta maalinteossa onnistuivat Santeri Saari, Aleksi Rutanen sekä Bernard Isiguzo. Samassa ottelussa Unitedin maalilla torjui Mika Norja, jolle kertyi ottelussa yhteensä 26 torjuntaa.

Perjantaina United lähtee metsästämään paikkaan Suomen Cupin välieristä ja samalla paikkaa neljän parhaan joukosta. Suomen Cupin puolivälierissä on jatkossa kahdeksan joukkuetta, joista kuusi ovat Mestiksestä ja kaksi Suomi-Sarjasta. Mestis-seuroista välieräpaikkaa tavoittelevat Unitedin lisäksi IPK, KeuPa, SaPKo, TUTO sekä LeKi. Suomi-Sarja-joukkueista mukana ovat vielä Unitedin perjantainen vastus S-Kiekko sekä JHT.

Syyskaudella United on toistaiseksi pelannut yhteensä viisi ottelua, joista se on voittanut neljä. Ainoa tappio tuli Kiekko-Vantaalle elokuun puolivälissä maalein 2-3. United on voittanut Dinamo St. Petersburgin 3-2, TUTOn 3-2, Karhu HT:n 7-0 ja edellisellä Suomen Cupin kierroksella espoolaiset kaatoivat Peliitat vieraskaukalossa maalein 5-3.

Viikon molemmat ottelut käyntiin Metro Areenalla kello 18:30 ja liput ovilta 5 euroa. Kausikorttilaiset nimeä vastaan sisään veloituksetta.

Kuva: Ilari Näckel