Uutinen / 12.05.2017

Espoo Unitedille tukku jatkosopimuksia: "Joukkueen runko on nyt kasassa"

ESPOO UNITED KUVA DUOTONE SAMI VALIKANGAS 5417

Espoo United on solminut tukun jatkosopimuksia ja Mestis-joukkueen runko alkaa olla nyt kasassa. Kuluneella viikolla United on julkaissut kanavissaan uusia pelaajahankintoja, mutta tulevan kauden joukkueesta löytyy myös paljon jatkuvuutta.

Unitedin maalivahtiosaston muodostavat Rasmus Tirronen sekä Nico Vikstén, joka saapui Unitedin vahvuuteen kesken viime kauden.

Puolustuksessa uusien nimien lisäksi jatkavat Jesse Väkelä, Erno Hopponen, Kai Lehtinen, Jimi Santala, Victor Westermarck sekä Sebastian Moberg.

Hyökkäyksestä löytyy neljän uuden hankinnan lisäksi pitkä lista pelaajia, jotka kiekkoilivat Espoossa jo viime kaudella. Unitedin paidassa viime kaudella pelanneet Kim Hirschovits, Jesse Ylönen, Emil Oksanen, Felix Westermarck, Olli Iisakka, Oskari Uomala, Jiri Veistola, Matias Nisula, Aleksi Järvinen sekä Jani Elgbacka.

Unitedin urheilutoimenjohtaja Petri Pakaslahti kommentoi seuraavasti joukkueen sopimustilannetta.

"Olemme olleet hyvissä ajoin liikkeellä sopimusten kanssa ja joukkueen runko on nyt kasassa. Joukkueemme keskushyökkääjistö ja pakisto on nyt tasapainoisempi kuin viime vuonna sekä saimme joukkueeseen myös aimo annoksen johtajuutta."

Mahdollisuus lisähankinnoillekin on jos tarve vaatii.

"Voimme vielä vahvistaa joukkuetta 1-2 pelaajalla, mikäli näemme tämän tarpeelliseksi. Uskomme, että tällä joukkueella on realistista lähteä tavoittelemaan menestystä Mestiksessä."

Unitedin sopimuspelaajat 12.5.2017:

Maalivahdit

Rasmus Tirronen

Nico Vikstén

Puolustajat

Miika Franssila

Erno Hopponen

Bernard Isiguzo

Vili Laitinen

Kai Lehtinen

Sebastian Moberg

Santeri Saari

Jimi Santala

Jesse Väkelä

Victor Westermarck

Hyökkääjät

Jani Elgbacka

Juuso Forsström

Kim Hirschovits

Waltteri Hopponen

Olli Iisakka

Aleksi Järvinen

Tatu Kanerva (try-out)

Matias Nisula

Emil Oksanen

Aleksi Rutanen

Joonas Toivanen

Oskari Uomala

Jiri Veistola

Felix Westermarck

Jesse Ylönen

Espoo Unitedin viime kauden kausikorttiomistajille on lähetetty kuluneella viikolla sähköpostitse kirje, jossa ohjeet kausikortin uusimiseen ensi kaudelle. Kausikortit tulevat julkiseen myyntiin tiistaina 16. toukokuuta.

Kuva: Sami Välikangas