Otteluraportti / 22.02.2018

KeuPa vei pisteet tehokkaalla ylivoimalla: ”Jäimme paineen alle”

Toivanen25

Keskiviikon kotiottelussa pelattiin sarjakärkeä vastaan tasaisesti. United otti yhden jäähyn enemmän kuin vieraat ja viimeisen alivoiman aikana KeuPa HT teki voittomaalin. Kaksi viimeistä osumaa keuruulaiset viimeisteli tyhjään maalin. Lopputulos 1 - 4.

Ottelun alku oli vauhdikasta jääkiekkoa, mutta ote pelistä vahvemmin vierasjoukkueella. Reilun 15 minuutin pelin jälkeen KeuPan Jere Helenius riisti kiekon itselleen, ja syötti Samuli Ratiselle joka laukoi vieraat 0-1 johtoon.

Toisessa erässä kotijoukkue paremman otteen peliin. Kaksi taitavaa joukkuetta hyökkäsi aktiivisesti eikä kumpikaan hidastellut lähdöissään. Erän puolivälissä vierasjoukkueen jäähyn juuri loputtua syötti Jesse Ylönen Joonas Toivasen vapaaksi, tuloksena tasoitusmaali.

Vajaa viisi minuuttia oli pelattu kolmatta erää tasatilanteessa 1 - 1, kun Jani Elgbacka joutui istumaan huitomisjäähyn. KeuPa HT:n ylivoima pyöri tutun tehokkaasti ja minuuttia myöhemmin Jesse Pelamo laukoi irtokiekon maaliin vieden vieraat 1 – 2 johtoon.

Espoo United sai ottelun loppuminuuteilla kovan painostuksen aikaiseksi, mutta maalintekovaikeudet nosti päätään. Vieraat kaunistelivat loppuluvut 1 – 4:ään Miro-Pekka Saarelaisen ja Samuli Ratisen tehdessä vielä maalit tyhjään espoolaismaaliin.

Espoo Unitedin päävalmentaja Niko Marttila mietti pelin kulkua:

”Peliin tulo oli vähän nihkeä ja jäimme paineen alle. Toiseen erään parannettiin ja päästiin paremmin kiinni peliin. Vähän tyhmä jäähy siellä oli, josta vastustaja rankaisi.”

Pisteet matkasivat Keuruulle, mutta uudet on jaossa heti lauantaina ja jälleen kotona. Metro Areenalle vieraaksi Jokipojat Joensuusta. Ottelu on Punainen kortti rasismille-teemaottelu, jossa nyt myös Mestis-joukkueen osalta julistetaan kotihalli syrjinnästä vapaaksi alueeksi. Tervetuloa mukaan, ennakkoliput otteluun TÄÄLTÄ.

Tapahtumakansi JOKIPOJAT 24.2.

Artikkelikuva: Ilari Näckel